تعداد کلیک های رفرال ها

سلام به همگی دوستان .

دوستان کسی می دونه حداکثر کلیک هایی که رنت ریفرال ها چقدر هست ؟

مثلا به فرض نئوباکس خودش من رو رنت رفرال کسی قرار می ده من هر روز 8 کلیک میزنم و مقدار هر 8 کلیک برای اونی که من رو اجاره کرده می ره درسته ؟

یعنی کسی که من رو اجاره کرده . من 8 تا کلیک می زنم و

0.005*8*=0.04 دلار من براش درآمد کسب کردم

درسته ؟

خواهشا اطلاع دهید چون رفرال ها هستن که ما رو ثروتمن می کنن .

خواهشا حداکثر کلیک و اینکه چثدر برای ما حساب میشه رو بنویسید

ممنونم یک دنیا

تازه وارد سوال شده در 05-08-1398 در سایت های کلیکی.
افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

دوست عزیز حد اکثر کلیک زیاد مخم نیست.چون به نظر من رفرالهای ندوباکس رباتن (هرجند خودشون می گن  اعضای واقعین). اکثرا هم از تعداد کلیک نتراضین.من خودم یه ماه 5  تا رفرال گرفتم معلوم نبود چجوری کلیک می کنن.سه روز نمی زدن.یه روز 4 تا می زدن یه روز دو تا می زدن.اخه کسی که در طول روز وارد سایت می شه چرا باید دو تا کلیک کنه؟؟ مگه کلا چقد وقت می گیره کلیکهای نئوباکس؟ طرف کلیک نگنه می شه گفت اونروز نیومده تو سایت.ولی مگه می شه یکی بیاد دو تا کلیک کنه! خلاصه که واسه من با دو سه تا تعویض همون یه دلار خودشونم درنیاوردن. نمی دونم سیستمش چجوره ولی فک نکنم بدون سرمایه گذاری و ارتقای ممبرشیپ ارزش داشته باشه نئوباکس. تازه با سرمایه گذاریم معلوم نیست سود بده.هیچ پیش بینی ای از رفرالها نمی شه کرد

نوآموز پاسخ داده شده در 06-08-1398.
    افزودن نظر

من می خوام با 15 دلار سرمایه گذاری کنم و بعد چند ماه به درآمد برسم .

حالا 10 کلیک  در روز می زنن ؟

شما با چشم خودتون حداکثر کلیک در روز ریفرال هایتون که خودتون دید ید چقدر بوده ؟

خواهشا آقای احمدی راهنماایی کنید .

تازه وارد پاسخ داده شده در 06-08-1398.
    افزودن نظر

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم حد اکثر 8 کلیک باشه. که البته عمرا 8 تا بزنن هرکدوم اونم روزانه! واسه من میانگین روزانه ریفرالها 2 و خورده ای تا 4 بود.چیزی نیست که بتونی محاسبه کنی تا ببینی چند وقته به چه درامدی می رسی.بیشتر شانسه.البته به نظر من خود سایت کنترل می کنه.می تونی ریسکشو کتی شید به سود برسی.من فعلا کاری با نئوباکس ندارم. فرمهای خارجیم ببینی بعضضیا می گن خوبه بعضیام خیلی ناراضین که سود نمی ده

نوآموز پاسخ داده شده در 06-08-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید