انجام دادن بخش surveys در نئوباکس از سیر تا پیاز
سلام و خسته نباشید به همه دوستان کلیکر و کلیک زن .
دوستان ممنون میشم به طور کامل و از سیر تا پیاز انجام دادن بخش surveys در نئوباکس رو توضیح بده . من به شخصه تازه کار هستم و شاید خیلی از دوستان در این بخش مونده باشن و ردش نکرده باشن . خواهشا کامل یکی از دوستان توضیح بده . من توی این بخش موندم .
مرسی از همگی
از سیر تا پیازش هرروز فرق میکنه !
هرروز یه تعدادی سایت با تعدادی فرمهای اصطلاحا نظرسنجی رو اونجا قرار میدن . باید یکی یکی وارد شی و احتمالا بار اول یه سری سوالهای کلی ازت میپرسن که بدونن درچه زمینه ای برات مناسبه و بعد طبق اون برات فرمهایی میاد که باز معمولا فقط سواله و باید جواب بدی و “درصورت تایید شدن” مبلغی بهت تعلق میگیره.
این خلاصۀ کل مطلب بود امیدوارم تونسته باشم کمک کنم .
به ریز نمیتونم توضیح بدم چون همشون هی عوض میشن . باید هرکدوم رو که وارد میشی دقیق بخونی و جواب بدی چون گاهی سوالهای انحرافی میذارن تا مطمئن بشن الکی جواب نمیدی!
آره خیلی زیاد پیش میاد !
نه فقط تو نئوباکس . همه جا همینه.
چندتا علت میتونه داشته باشه : یکی اینکه آی پی ما براشون جذاب نیست (مثلا ترجیح میده فقط نظر آدمای فلان منطقه رو جمع کنه پس بقیه رو رد میکنه)
دوم اینکه میفهمه با وی پی ان رفتیم و فقط رد میکنه.
سوم اینکه واقعا فرمی که به مشخضات ورودیت بخوره ندارن درحال حاضر(مثلا زدی درآمد فلانقدر ، ممکنه اونا فقط دنبال آدمایی با درآمد کمتر(یا بیشتر) میگردن)
درکل تعداد کمی شرکت هستن که خوب پول میدن بابت فرم نظرسنجی که فکرنمیکنم تو نئوباکس زیاد بیان .
تازه توی سایتهای دیگه واسه من پیش اومده که فرم رو پرکردم و پولش هم اومده ، بعد از چندروز باز پشیمون شدن منفی زدن پولشونو :)))
والا پولک جان من پرش میکنم ولی بعدش نه پولی واریز کرد و نه هیچی و در نهایت وقتی میخوام دوباره وارد شوم میگه هیچ فرمی برای شما نداریم مضخرفه خودم چند روزه درگیرشم .
تا الان این مشکل باست پیش اومدخ که فرم رو کامل پر کنی بعدش در نهایت وقتی تکمیلش کردی بهت بگه که هیچ پرسشی برای شما نداریم و در نهایت پول رو هم برات واریز نکنن؟
بهترین سایت برای انجام survey سایت کلیک سنس هست که جدیدا به سایت ysence تغییر یافته زمانی که کلیک سنس بود امکان ثبت نام با وی پی ان نداشت ولی از وقتی تغییر نام داده برای امتحان با یه وی پی ان ساده ثبت نام کردم و به راحتی پذیرفت شاید بالای 50 دلار فقط نظرسنجی داره منتها در صورتی که اگه بعدا به وی پی ان گیر نده برداشتش فعلا فقط توسط پی پال صورت می گیره که بیشترین ریسکو برای استفاده در ایران داره و وریفای پی پال دشواره مگر اینکه یه حساب وریفای شده بخرید که باز ریسک استفاده در ایران بسیار بالاست. اگر از تمام این مشکلات بگذریم و کمی حرفه ای باشید درامد حداقل 50 دلار روزانه از این سایت دور از دسترس نیست و سایت بسیار معتبری است
Ysense
بله ysense درسته و غلط املایی بود