2 سوال مهم

1.آیا کسی از دوستان پولی از سایت های کلیکی (مثل نئوباکس)زیر دندونش رفته ؟

2.آیا اگر همزمان با یک لب تاپ و 1 مودم چندین حساب داشته باشیم و هر بار برای رفتن به حساب های دیگر در نئوباکس آی پی هم مودم و هم لب تاپ رو تغییر بدیم امکان داره حسابمون بلاک نشه ؟

( به فرض منظورم اینه که به جای اینکه چندین لبتاپ با مودم رو داشته باشیم بیایم چندین حساب مختلف با یک لب تاپ و یک مودم بسازیم و هر بار آی پی هر دوتاشون رو به طور اختصاصی تغییر بدیم و هر بار که برگشتیم با همون آی پی برگردیم که برای اون حساب گذاشتیم .   آیا امکان داره ؟ کسی از دوستان اینکار رو انجام داده؟ )

تازه وارد سوال شده در 14-06-1398 در سایت های کلیکی.
افزودن نظر
  • 10 پاسخ(ها)

امکان داره بشرطی که اولا بدونی کدوم آی پی رو واسه کدوم اکانت گذاشتی .
    دوما مطمئن باشی هیچکدوم هیچوقت لیک نمیکنه.
    ولی خب نفعش چیه که 10 تا اکانت بسازی ؟ وقتی درآمدت بر اساس کاریه که انجام میدی !

فوقش میخواد یه ذره بابت اینکه خودت رف خودت باشی اضافه بشه که اونم فقط نیاز به یه اکانت اضافه داره نه 10 تا.

از طرفی غیر از آی پی باید ایمیل و تمام مشحخصات حساب از قبیل واریز و برداشتت هم متفاوت باشن.

نمیتونی از دوتا اکانت به یه حساب پول بفرستی
    درکل بنظر من ارزش ریسک نداره ، با یه اکانت پیشرفت کنی بهتر از اینه که هرروز نگران بلاک شدن باشی
    حالا باز دوستان دیگه بیان شاید نظر دیگه ای داشته باشن

کاردان پاسخ داده شده در 15-06-1398.
    افزودن نظر

مبین جان ،  لیک leak  یعنی نشتی . در مورد وی پی ان میگن نشتی میده یا لیک میکنه ، یعنی آی پی اصلیت یه جا در میره و میفهمن که شما پشت یه آی پی الکی قایم شدی.
    معمولا سعی کن از وی پی ان خوب استفاده کنی و ترجیحا قبل ورود آی پی و لیک رو تست کنی . که برای اینکار سایتهای زیادی هستن که نشون میدن چقدر آی پی مطمئنه و ازین حرفا.
    درمورد رف یا همون زیر مجموعه هم پگاه جان بخوبی توضیح دادن.
    من باز یه توضیح کلی میدم که بدونی 10 تا اکانت داشتن خیلی هم بنفع نیست : اولا که میدونی ریسک داره و ممکنه یهو همش به باد بره و از همون یکیش هم بمونی.
    ولی نکتۀ مهم اینجاست : باید ببینی روزانه چه کارهایی میتونی انجام بدی و بابتش چقدر بدست میاری . مثلا شما 100 تا زیرمجموعه گرفتی و 100 دلار پول در میاد. حالا میری تو اکانت دومت باز 100 تا زیرمجموعه میگیری که ازشون 100 دلار درمیاد. خب تو همون اکانت اول میتونستی 200 تا زیر مجموعه بگیری و 200 دلار دربیاد . فرقش چیه پس ؟
    اگه فقط میخوای تبلیغهای کلیکی رو بزنی ، خب 1000 تا ازین سایتها هستن که تازه بیشترشون فیلتر هم نیستن، میتونی تو همه عضو شی و تمام روز فقط کلیک بزنی . باز خیلی ریسکش کمتره تا توی یه سایت 10 بار بری.
    تنها جایی که فرق میکنه همونطور که خانم پگاه هم گفتن قسمت مینی جاب هستش چون شما وقتی یکیشو انجام دادی دیگه نمیتونی دوباره انجامش بدی پس میری با اکانت بعدی اگه همون مینی جاب هنوز موجود بود دوباره انجامش میدی و یه بار هم اونجا پولشو میگیری. ولی اگه توی همون اکانت اولت هنوز 10 تا مینی جاب داری که انجام بدی چه لزومی داره اینکار ؟
    مگر اینکه یه اکانت داری ، روزانه تمام تبلیغا رو میبینی ، تمام مینی جابها رو انجام میدی ، زیرمجموعه هم بقدر کافی داری و خوب پیش میره همه چیز ، بعد میبینی هنوز کلی وقت داری و میتونی یه اکانت دیگه هم اضافه کنی (که اصلا به این آسونیا نیست) بنابراین فعلا یک اکانت رو به این مرحله برسون ؛ بعد فکر دومی باش.
    خیلی طولانی شد . میدونم ولی امیدوارم بدردت بخوره 🙂

کاردان پاسخ داده شده در 16-06-1398.
    افزودن نظر

از همگی ممنونم . مرسی که جواب دادین و نظر گذاشتین و راهنمایی کردین .

دم همتون گرم . اینشاللههمگی با هم به سود برسیم

🙂

تازه وارد پاسخ داده شده در 16-06-1398.
    افزودن نظر

آقای احمدی من فکر نمیکنم رفرال های نئوباکس ربات باشن چون ربات ها در عضویت های مختلف بطور مشخص شده کلیک میکنن ما در نئوباکس اینطور نیست

من در نئوباکس حتی ریفرال پریمیوم هم داشتم که هنگام اجاره کردن زیر مجموعه ام شده یعنی طرف عضویتش بالای گلدن بود و روزی 10 تا کلیک ازش برام ثبت میشد

اما بهترین استراتژی در همه سایت های کلیکی اینه که شما از همه راه های توش درآمد کسب کنی از کلیک بگیر تا آفر و نظرسنجی و زیرمجموعه

افزودن نظر

مرسی برای اینکه نظر دادی داداش.

والا منظورت چیه نفعش چیه ؟ 1 اکانت بهت از 1000 دلار درآمد داشته باشی بهتره یا 10 تا که هر کدوم 1000 تا بهت بده ؟ خب معلومه 10 تا که بهت 1000 دلار بده  و در کل میشه 10000 دلار .

این چند جمله رو نفهمیدم . میشه بیشتر و بهتر توضیح بدی ؟(1.هیچوقت لیک نمیکنه. منظورت از لیک چیه ؟ 2.  اینکه خودت رف خودت باشی )

بله درست میگید .

خب اگه بشه که عالیه ولی اگه نشد مجبوریم با همون 1 اکانت ادامه بدیم .

تازه وارد پاسخ داده شده در 15-06-1398.
    افزودن نظر

اونطور که شنیدم ندوباکس سیستم ضد تقلب قوی ای داره.به نظرم ریسکش بالاست.مطمئن باش اگه می شد کلی آدم تا حالا این کارو می کردن.حد قل قبلش تو نت سرج کن مخصوصا از خارجیا.بعید می دونم تایید کنن این روشو. من که بعید می دونم به این راحتی گول بخوره

نوآموز پاسخ داده شده در 15-06-1398.
    افزودن نظر

سلام

آقای مبین به نظر میاد شما تازه وارد این مقوله شدید و هنوز به اصطلاحات آشنا نیستید، منظور از رف همون ریفرال که زیر مجموعه میشه هست

از  طرفی کلا دنبال این نباشید که با چند اکانت در یک سایت فعالیت کنید مگر اینکه شما بتونید توی بخش مینی جاب ها و آفرها بقدری مسلط بشید و شرایط حسابتون طوری باشه که بتونید آفرهای زیادی انجام بدید که اونوقت بله 10 تا حساب درآمد بیشتر از 1 حساب بهتون میده اما اگه دنبال این هستید که 10 تا حساب زیر مجموعه هم کنید اصلا ارزش نداره و بالاخره جایی اشتباه میکنید و حساب ها مسدود میشه

ضمن اینکه کمیسیون زیر مجموعه ها اونقدری نیست که شما با 10 تا حساب اضافه سود آنچنانی بکنید که اگر بخواین از این طریق سود کنید باید حداقل 200 به بالا زیرمجموعه کنید که در عمل رسیدگی به این تعداد حساب غیر ممکن هست

در کل اول شما ببینید قادر هستید 1 اکانت رو به سود دهی برسونید بعد اگه تونستید به فکر راه های میانبر باشید

افزودن نظر

مرسی از دوستان که همگی هستند و پاسخ می دهند و فعالیت دارند .

بله خانم پگاه من تازه وارد هستم . مرسی

والا کسی از زیر مجموعه حرفی نزد

خب بدون اینکه آفر ها و مینی جاب ها رو انجام بدیم باز هم به سود می رسیم .

سوال اولم رو که پاسخ ندادید.

مرسی

تازه وارد پاسخ داده شده در 16-06-1398.
    افزودن نظر

بله من از نئوباکس درآمد داشتم و هنوز هم فعالیت دارم توش و به قول شما زیر دندونم رفته

بعد اینکه بله من خودم لااقل در انجمن کلیکسوری فعالم چون اعتقاد دارم آدم باید تجربیاتش رو با دیگران به اشتراک بزاره

اینجا هم سایت خوبیه و خود من خیلی از پاسخ های دیگران استفاده کردم برای همین سعی میکنم اگر سوالی رو میدونم حتما جواب بدم

فکر میکنم هر کسی هم به نوبه خودش تجربیاتی رو بدست میاره که منحصر به فرد هست پس خوشحال میشیم که فعالیت شما رو هم در انجمن ببینیم تا به کاربران دیگه هم بتونیم کمک کنیم

خانم پولک هم من دیدم از قدیم توی انجمن فعالن و تجربه خوبی دارن

به هر حال امید وارم همگی موفق باشید

افزودن نظر

پگاه جان شما که از نئوباکس به سود رسیدین می شه مختصرا  یه استراتزی بگی که در طول چند ماه سوددهی داشته باشه؟ چون من خیلی سایتهای داخلی و خارجی نظرات متفاوت شندیم.بعضیا می کن سایت خوبیه برای سرمایه گذاری.بعضیا هم می گن با رف اجاره ای و این داستانا ادم به سودد نمی رسه.چون رفها بات هستن و اونور که باید کلیک نمی کنن.من تازه دو هفته پبش 5تا رف اجاره کردم. میانگینشون از 0.75  (که طبق شنیده ها از این کمتر ضرر می ده)بیشتره. در واقع فعلا همشون بالای 1.3  هستن. دو تا رو هم ریسایکل کردم البته.ولی نمی دونم با این اوضاع طی چند ماه می شه امید داشت یا نه.چون فعلا 65 سنت برام مونده 16 روز هم تا انقضای رفها! میانگین رفهای شما چند کلیکه؟ یا اصلا تو عضویت استاندارد می صرفه رف گرفتن؟ پیشاپیش تشکر می کنم

نوآموز پاسخ داده شده در 16-06-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید