شماره مجازی رایگان انگلیس

با سلام

توی سایت text now  می رم یک اکانت بسازم و یک شماره مجازی بگیرم وقتی جیمیلو پسورد می زنم اصلا حرکتی نمی کنه نه خطایی میده نه چیزی  و بعدش ب جیمیلمم می رم تا شاید پیام فعالسازی اومده باشه ولی می بینم خبری نیست این چرا اینجوریه؟؟

سایت text free هم رفتم ی اکانت ساختم ولی هر بار ک لاگین می کنم شماره ای ک بهم دادن عوض میشه  و تازه اینکه پیغامها نمیاد چرا؟؟

خواهشا کمکم کنید یا یک سایت خوب معرفی کنید یا اشکال کارمو بهم بگید.

یک جهان سپاس

افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

ببخشید منظورم شماره مجازی کشور آمریکا بود نه انگلیس اشتباهی نوشتم انگلیس

نوآموز پاسخ داده شده در 15-05-1398.
    افزودن نظر

مشکل ار مرورگر و آی پی ته، تاریخچه و کوکی و کش مرورگر رو پتک کن و با آی پی امریکا وارد شو

در ضمن همشون شماره ها بعد یه مدت عوض میشه و شماره ثابت نداره

کاردان پاسخ داده شده در 15-05-1398.
    افزودن نظر

با سلام

بهاره جون مرورگر فایر فاکس ورژن 68  با وی پی ان هاکس نصب کردم بازم text now وقتی اطلاعات رجیستری وارد می کنم از جایش تکون نخورد . مرورگر اپرا  ورژن 62 با وی پی انی ک خودش داشت امتحان کردم اونم نشد. سایت text free هم ک قبلا ثبت نام کرده بودم با این دو تا مرورگر وارد شدم چند تا شماره تلفن تصادفی دادم و مطلب نوشتم اونم میگه try again . اصلا مطلب نمی ره . چرا؟ من قبلا برای تایید اکانت از این سایت استفاده کرده بودم اما الان این سایتم نمی شه .

بهاره جون لا اقل بگو از کدوم سایت کدوم مرورگر  و وی پی ان رو دانلود کنم شاید اینجوری بشه !!!

نوآموز پاسخ داده شده در 17-05-1398.
    افزودن نظر

من خودم از پکیج 25 کلیکسوری استفاده میکنم با مرورگر کرومیوم

دیگه نمیدونم چرا این مشکل رو داری

کاردان پاسخ داده شده در 17-05-1398.
    افزودن نظر

منم همینا رو دارم . ورژن کرومیومت چنده و از کجا دانلودش کردی ؟؟ میشه لینکش رو برام بفرستی عزیزم؟؟

یک جهان سپاس

نوآموز پاسخ داده شده در 17-05-1398.
    افزودن نظر

ورژن 685452

از سایت اصلیش دان کردم ولی با آی پی ایران نمیشه باید تغییر بدی

https://download-chromium.appspot.com

کاردان پاسخ داده شده در 18-05-1398.
    افزودن نظر

دستت درد نکنه بهاره جون ببخشید ک این چند روز خیلی زحمتت دادم

دیشب دوباره ی اکانت توی text free ساختم الان با یک اس ام اس رایگان آمریکا امتحانش کردم فقط  پیام رو می فرسته و پیامش چاپ میشه ولی توی  سایت اس ام اس رایگان پیامش نمیاد. حالا فردا با گوشیم امتحان می کنم ببینم چی میشه.

بی کران سپاس عزیزم

نوآموز پاسخ داده شده در 18-05-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید