افتتحاح حساب برای نئو باکس
سلام من میخوام برای سایت نئو باکس حساب باز کنم لطفا خواهش میکنم کسی که وارده وداره کار میکنه منو راهنمایی کنه:
1- کدوم حساب رو باز کنم که کار با اون راحتتر باشه و مشکل کمتری داشته باشه 2- پون ایران تحریمه من نمیدونم دوستان چطوری پول به حساب نئو باکس واریز میکنن وچطوری برداشت میکنن/ بعضیا میگن با تغییر آی پی ولی من سئوالم اینه که اگه آی پی رو تغییر میدن آیا نئو باکس حساب رو مسدود نمیکنه ؟ من خواهش میکنم کمک کنید
سلام
نئوباکس 3 تا حساب airtm و skrill و neteller رو ساپورت میکنه و کلیکسوری هر 3 تاشو میتونه وریفای کنه
ولی اینکه کدوم یکی حساب برای نئوباکس مناسبه جوابش اینه که هر 3 تا حساب برای نئوباکس کاملا مناسبه ولی شما نباید فقط به نئوباکس نگاه کنی باید ببینی توی سایت های دیگه هم اگه بخوای کار کنی کدوم از این حساب ها استفاده بیشتری برات داره
حساب airtm با او 2 تا حساب دیگه فرقش اینه که میتونی از توش به همه حساب های اینترنتی واریز و برداشت داشته باشی پس از این جهت خیلی مناسبه
اسکریل و نتلر هم فرقی با هم ندارن
توی ایر تی ام باید از طریق حساب های اینترنتی دیگه پول بریزی توش مثل حساب پرفکت مانی یا همین اسکریل و نتلر و بعدش اون پول رو به نئوباکس واریز کنی یا از طریق همون اسکریل و نتلر مستقیم پول رو به نئوباکس واریز کنی
برای شارژ حساب های اینترنتی هم باید از طریق صرافی های اینترنتی اقدام کنی و به اونا ریال بدی و اونا معادل دلاریش رو به اون حسابی که داری واریز کنن
توی نئوباکس هم فقط زمانیکه میخوای به حساب اینترنتی برای واریز پول متصل بشی باید آی پی رو تغییر بدی چوت اگه از اول تغییر بدی صفحه سفید بهت نمایش داده میشه
یعنی توی مراحل این طوری میشه: توی قسمت account روی Rental Balance کلیک میکنی بعد حسابی که میخوای ازش پول واریز کنی رو انتخاب میکنی مثلا skrill بعدش مبلغ مورد نظرت رو انتخاب میکنی حالا در این مرحله باید آی پی رو به آی پی اون کشوری که اون حساب skrill رو باهاش افتتاح کردی تغییر بدی و بعد تغییر آی پی روی دکمه skrill کلیک کنی و بعد از اینکه واریز در اسکریل تایید شد وی پی ان رو خاموش میکنی و به نئوباکس بر میگردی و تمام
اینطوری هیچ مشکلی برای حساب نئوباکس و حساب اینترنتی بوجود نمیاد