یک استراتژی برای شروع کار
با سلام خدمت دوستان عزیز، من چند سال پیش وارد کار توی سایت های کلیکی شدم ولی بعد از مدتی ولشون کردم و باز این تابستون اومدم دنبال سایت معتبر خارجی که با ایران مشکلی نداره و به پرفکت مانی پرداختی داره بگردم که سایت توییکرز رسیدم. حالا میخواستم شرایطم رو بگم و ببینیم شماها کسی تجربه یا توصیه ای نداره که بتونه کمکم بکنه که به سوددهی برسم(سوددهی بالا مثله افرادی که حساب های ارتقایافته بالا میخرند و اینا نه ، فقط به قدری باشه که ضرر نکنم)
راستش من توانم برای سرمایه گذاری حدود سرمایه گذاری بین5الی10دلار هستش(دانشجوهستم و نمیخوام برای شروع که تجربه شاید کافی ندارم ضرر کنم) بعد خودم بررسی هایی که انجام دادم دیدم که حساب معمولی با پریمیوم(یه لول بالاتر از معمولی) برای کسی که بخواد روی زیرمجموعه اجاره ای کار کنه از نظر سوددهی فرقی نداره ونمی ارزه حسابت رو به لول1ارتقا بدی وبقیه حساب ها هم که درتوان من برای سرمایه گذاری نیستش، حالا من بعنوان کسی که حساب معمولی داخل سایت دارم به ازای هرکلیک زیرمجموعه اجاره ایم0.005دلار درمیارم،بعداز خرید بسته زیرمجموعه ای 30 روزه با فرض اینکه میانگین کلیک 1.5 باشه بزور میتونن هزینه اولیه خود زیرمجموعه رو برگردونن ولی وقتی میتونه کم کم به سوددهی برسه که یا برای مدت طولانی مثلا60روزه(10درصدتخفیف)یا90روزه(18درصدتخفیف) اونا رو خریداری کنیم یا اینکه بذاری روی حالت AUTOPAY(که گفتن حدود15درصدتخفیف داره) که من حساب کردم بنظرم حالت اتوپی بهترین حالته یعنی میگم نظرتون راجب به این استراتژی چیه و اگه مشکلی داره یا شما استراتژی برای کاربر معمولی(باحساب ارتقانیافته) دارید بگید خیییلی ممنون میشم(اینم درنظر بگیرید که میدونم بهترین روش داشتن زیرمجموعه مستقیمه اما من نه شبکه اجتماعی درستی دارم ونه دوستی دارم که دنبال کاراینترنتی باشه و بتونم معرفی کنم و زیرمجموعم بشه وگرنه میدونم این بهترین روشه کسب درآمده و من سوالم استراتژی ایه که برای خرید زیرمجموعه اجاره ای داشته باشم)
استراتژی من:
اینکه من حدود7دلار سرمایه گذاری کنم و بسته اول2دلاری10زیرمجموعه اجاره کنم(چون بسته بعدیش میشه10دلاری و50زیرمجموعه) بعد اتوپی فعال کنم و حواسم به حساب Purchase هم باشه که پول داخل بذارم واسه اتوپی. بعد از اون 10 روز که گذشت باز اجازه دارم زیرمجموعه بخرم و بیام با2دلار دیگه 10زیرمجموعه دیگه بخرم و همینطوربه اینصورت ادامه بدم که اونایی که کلیک های روزانه رو انجام میدن که اتوماتیک 1روز دیگه تمدید میشن با تخفیف(همین تخفیف بشه سود کوچیک من) و بعد اونایی که کلیک نمیکنن هر 5روزتا7روز یبار اونایی که غیرفعال هستن رو تعویض کنم و کلا با این استراتژی برم جلو که زیرمجموعه ها کلیک کنن و تمدید بشن وبعد هر مدت(که اولاش حساب کردم حدود20الی30روزی میشه) که سودخالصم به2دلار رسید(با فرض اینکه1دلار بذارم بمونه توی حساب purchase بالانس برای اتوپی)باز 10 زیرمجموعه دیگه اجاره کنم و کم کم سود خالص روزانه از زیرمجموعه هام مثلا اولش0.018دلاره و هر بار تعداد زیرمجموعه هام بیشتر کنم این سود روزانه کم کم میره بالاتر تا تعداد زیرمجموعه هام به تعداد50الی بیشتر که رسید بعد حساب رو مثلا به گلدن ارتقا بدم که ماهانه اش25دلاره مثلا)که میدونم این راه چون باسرمایه کم میخوام شروع کنم خیلی طولانی میشه تا تازه برسم به درامد خالص2دلار درماه(ممکنه5ماه طول بکشه) ولی میخوام اگه میدونید بگید اصلا این راه شدنی هست که حساب کنم روی این روش؟ فرضیاتم این بوده که زیرمجموعه ها هرچی تعدادشون باشه، روزانه 1.5برابر تعداشون کلیک کنن یعنی میانگین کل کلیکا بشه1.5کلیک در روز(یعنی 10نفرزیرمجموعه بخرم روزانه15کلیک ثبت کنن و میدونید که روزانه3تبلیغ برای دیدن زیرمجموعه ها هست که به من سودبرسه) وفرض دیگم اینکه در ابتدا7دلار سرمایه گذاری بکنم.
ممنون میشم توی این راه راهنماییم کنید اگه شما در کسب درآمد از سایت های کلیکی معتبر تجربه دارید.(وخیییلی به کمکتون نیاز دارم)
سلام دوست من به نظرم کلا سایتای کلیکی به درد درامد نمیخورن
چون سایتای کلیکی بدون سرمایه گذاری فقط وقت تلف کردنه حتی اگه سرمایه کم هم بذاری بازم به درد نمیخوره چون تا به درامد برسی چندین ماه طول میکشه که اگه تا اون موقع اسکم نشه سایت .
تا همین یک سال پیش حساب کن چند تا سایت اومدن واسکم شدن به قول سایت کلیکسوری همه سایتای کلیکی اسکم هستن مگر خلافش ثابت بشه.
اگه بخای رفرال مستقیم بگیری واقعا وجدان انسان قبول میکنه که چند نفر دیگه بیان زیرمجموعه ما بشن در صورتی که خودمون میدونیم این سایت اخرش اسکم میشه این درست نیست .
هزاران سایت کلیکی اسکم شدن فقط چند تا سایت قدیمی هستن که دارن کار میکنن اونم سودشون بسیار پایین هست.
اگه مشورت میخای سایت کلیکی رو بزار کنار همین.
سایت کلیکی فقط شده منبع درامد برا صاحب سایت یه چند وقت میاد خوب پول پرداخت میکنه وقتی مردم اومدن تو سایتش سرمایه گذاری کردن اسکم میشه.
دوست من اینو بدون سایت کلیکی تا وقتی داخلش سرمایه ریخته بشه میتونه سر پا بمونه مثل سایتای پونزی
ببین تجربه بهم نشون داده نمیشه برای کلیک زیرمجموعه ها مقدار مشخصی رو در نظر گرفت
برای درآمد از سایت های کلیکی باید از همه روش هاش استفاده کرد از کلیک و زیر مجموعه بگیر تا آفر و نظرسنجی
اما در کل تا زیروبم این سایت ها رو درنیاوردی سرمایه نزار
میگم نظرسنجی یاهمون survey من تاحالا نشده یکیش بهم بخوره و بتونم انجامش بدم، همش میرم میگه نظرسنجی که به شما بخوره وجود نداره؟!
میگم شما داخل سایت توییکرز کارکردید درسته؟ بهرحال لازمه حداقل5 دلار سرمایه گذاری کرده باشم و میخواستم بدونم استراتژی خاصی نمیدونید که انجام بدم واسش؟(باتوجه به اینکه سرمایه چندانی ندارم)
باتشکر
در صورتیکه بخوای برداشت بزنی باید اول واریزی داشته باشی ولی من خودم به کسی پیشنهاد نمیکنم سرمایه بزاره مخصوصا افراد تازه کار چون احتمال زیاد ضرر میده
ولی اگه با درآمد خودت توی خود سایت سرمایه بزاری و قدم قدم جلو بری بهتره استراتژی خاصی هم وجود نداره به نظرم اما اگه بخوایم یه استراتژی بگیم گرفتن زیرمجموعه مستقیمه
سلام و ممنون از پاسختون، نظری ندارید برای درآمد نه جندان زیاد از اینترنت که وقت زیادی نخاد مثلا ۱الی ۱ساعت و نیم در روز؟
باتشکر