قوانین پرداخت سایت Cliquebook و Cliquesteria
سلام دوستان ممنون میشم افرادی که میتونن کمک و راهنماییم بکنند. درمورد سایت های Cliquebook و Cliquesteria سوال داشتم که آیا قوانین پرداخت بخصوصی دارند مثله اینکه قبل از برداشت اول برا ی کسی که حساب معمولی داره آیا نیاز به سرمایه گذاری هست؟واگه هست،چقدر؟
میدونم همین امروز یا دیروز بود که یه قانون برای افرادی که حساب استاندارد رایگان دارند گذاشته که برای برداشت کردن هر دلار از سایت باید ابتدا توی سایت 1000point داشته باشی و اینم میخواستم بپرسم که اگه کسی میدونه بگه که مثلا من 2000امتیاز دارم بعد برداشت2دلار میزم،حالا اون 2000امتیازم هنوز سرجاشه و برای دفعات بعد تا این2000امتیاز رو دست نزدم باز قاعدتا میتونم تا2دلار برداشت بزنم ن؟
و سوال آخر اینکه من چونکه پاسپورت یا ویزا ندارم نمیتونم حساب پرفکت مانیم رو وریفای کنم، آیا با حساب پرفکت مانی غیر وریفای شده هم میشه برداشت پول داشت و سایت بااین موضوع مشکلی نداره؟چون داخل سایت کلیک استریا اینو دیدم!
Payments from unverified accounts will not be accepted.
ممنون میشم اگه اطلاعات اضافی دیگه ای که لازم باشه بدونم هم بهم بگید.
باتشکر فراوان.
قانون برداشتش همونیه که خودت گفتی ولی در هر بار برداشت امتیاز رو دوباره باید جمع کنی
سوال آخر رو هم تکراری پرسیدی و توی سوال قبلی جواب دادم ولی این رو اضافه کنم که میشه بدون وریفای هم توی پرفکت مانی پول جابجا کنی ولی همینطور که خودت نوشتی بعضی سایت ها برای دور ماندن از پولشویی به حساب های وریفای نشده پول واریز نمیکنن.
جدا از این اگه حسابت رو وریفای کنی امنیتش هم برای خودت بیشتره